Huawei Mate 30 se află deja în teste, ar sosi în luna octombrie, cu 4 sau 5 camere

3.234 ori
<b>Huawei Mate 30 se află deja în teste, ar sosi în luna octombrie, cu 4 sau 5 camere</b>Huawei Mate 30 e deja subiect de zvonuri, deși de abia a fost anunțat Huawei P30. Nu e nimic ieșit din comun, pentru că și Galaxy Note 10 tot apare în zvonuri, deși de abia a sosit Galaxy S10. Azi aflăm totuși câteva detalii noi despre viitorul phablet..

Huawei Mate 30 e deja subiect de zvonuri, deși de abia a fost anunțat Huawei P30 (1, 2). Nu e nimic ieșit din comun, pentru că și Galaxy Note 10 tot apare în zvonuri, deși de abia a sosit Galaxy S10. Azi aflăm totuși câteva detalii noi despre viitorul phablet Huawei.

În ultima vreme au circulat brevete care indicau faptul că terminalul va avea un al doilea ecran în spate. Huawei ar fi acum în fază de testare cu acest produs, în variantele Mate 30 și Mate 30 Pro. Asta conform Product Managerului Huawei, Bruce Lee (da, chiar așa îl cheamă).

Sursele afirmă că produsul va sosi în luna octombrie, cu procesor Kirin 985, o versiune 5G și 4 camere în spate, poate chiar 5. Sigur va avea o versiune Mate 30, un Mate 30 Lite cu 3 camere, un Mate 30 Pro cu ecran mare și dotări high end (până la 12 GB RAM).

Ar trebui să fie și un Mate 30X, cu ecran peste 7 inch și suport pentru stylus, dar nu este bătut în cuie. Se vehicula și un Mate 30 Fold chiar. Digitimes scria recent că Huawei P30 are ecrane Samsung Display, iar P30 Pro panouri de la LG Display și BOE. Posibil că același setup să ajungă și la Mate 30 și modelele derivate, cu furnizori împărțiți. Sunt curios și cu ce mai poate fi adusă la zi camera deja impresionantă de pe P30 Pro. Filmarea 4K la 60 FPS ar fi un început bun.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×