Huawei P Smart Z primește o randare de la @evleaks; Vedem mai în detaliu camera sa pop-up

1.266 ori
<b>Huawei P Smart Z primește o randare de la @evleaks; Vedem mai în detaliu camera sa pop-up</b>Zilele trecute am aflat o veste tare interesantă și anume aceea că Huawei pregătește lansarea primului smartphone din portofoliu ce adoptă o cameră selfie pop-up, modalitatea prin care se poate obține un raport corp-ecran

Zilele trecute am aflat o veste tare interesantă și anume aceea că Huawei pregătește lansarea primului smartphone din portofoliu ce adoptă o cameră selfie pop-up, modalitatea prin care se poate obține un raport corp-ecran superior. Vedeam atunci și câteva imagini de slabă calitate, dar astăzi avem iată ocazia să privim telefonul mai atent prin intermediul lui @evleaks care ne dezvăluie o randare detaliată. 

Huawei P Smart Z

Telefonul în cauză se numește Huawei P Smart Z și ni se reconfirmă în imaginea de față faptul că vom avea parte de un ecran generos la capitolul diagonală. Camera selfie pop-up se află în partea din stânga și se va acționa automat atunci când alegem modul selfie din cadrul meniului aplicației Camera.

Observăm muchii laterale înguste ale panoului frontal, dar și marginea de sus care include earpiece-ul. Rămâne și bărbia la posturi, iar referitor la partea din spate acolo remarcăm camera duală cu bliț LED și scanner-ul de amprente fizic. Interesantă abordarea dual-tone din spate în stil Google Pixel cu două nuanțe diferite.

Huawei P Smart Z vine cu ecran FHD+ de 6.59 inch, procesor Kirin 710, 4 GB RAM + 64 GB stocare, baterie de 4000 mAh, slot microSD și cameră duală de 16 + 2 mpx în spate. Aparent va costa doar 210 euro pe plan european.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×