Ultimul update sosit pe Galaxy S10 aduce îmbunătățiri și la nivel de autonomie

2.007 ori
<b>Ultimul update sosit pe Galaxy S10 aduce îmbunătățiri și la nivel de autonomie</b>Weekend-ul aduce și informații interesante despre Samsung Galaxy S10+ și mai precis despre varianta Exynos a acestui device care odată cu primirea actualizării cu patch-ul de securitate din Aprilie pare a îmbunătăți și autonomia

Weekend-ul aduce și informații interesante despre Samsung Galaxy S10+ și mai precis despre varianta Exynos a acestui device care odată cu primirea actualizării cu patch-ul de securitate din Aprilie pare a îmbunătăți și autonomia. Descoperirea de față a fost făcută de către un editor SamMobile care folosește un model dual-SIM de Galaxy S10+ și care a remarcat schimbări în bine la capitolul autonomie.

Samsung Galaxy S10+

(Înainte de update)

Aflăm că înainte de update acesta nu reușea să obțină mai mult de 5 ore screen-on-time, dar acum acesta obține chiar și 6 ore de screen-on-time, cu precizarea că telefonul său este mereu conectat la Wi-Fi pe parcursul întregii zile. Și durata de viață totală a bateriei a crescut de la 16 ore la mai bine de 24 ore după cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos.

Samsung Galaxy S10+

(După update)

Îmbunătățirea poate fi pusă atât pe seama unor bug-uri ale senzorului de proximitate și funcției Tap to Wake care nu ar fi funcționat ca la carte, dar și pe Bixby care învață pattern-ul de utilizare de-a lungul timpului și realizează optimizări în background. Voi ați remarcat o asemenea îmbunătățire a autonomiei după update-ul recent sosit pe Galaxy S10? 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×