Huawei P10 Lite anunţat oficial în sfârşit, costă 343 euro şi soseşte în această lună în Europa

2.379 ori
<b>Huawei P10 Lite anunţat oficial în sfârşit, costă 343 euro şi soseşte în această lună în Europa</b>Într-un sfârșit după o perioadă serioasă de leak-uri și listări din partea unor diverși retaileri europeni, iată că smartphone-ul Huawei P10 lite este anunțat oficial. Acesta sosește la un preț de 343 euro și ar urma să ajungă în această lună în mai toate

Huawei P10 Lite are o poveste aparte, el având parte de scăpări înainte dinainte să apară P10 şi fiind şi listat de un retailer italian recent. Precomenzile sale porniseră cu 3 săptămâni în urmă şi azi în sfârşit telefonul e anunţat oficial.

Huawei P10 lite

Se pare că preţul listat de italieni era aproape de adevăr, terminalul urmând să coste 343 de euro. Noul smartphone ajunge în magazine până la final de lună şi aduce un panou din sticlă 2.5D în faţă şi unul în spate. La bord se află un ecran Full HD de 5.2 inch, procesor Kirin 658 octa core şi 4 GB RAM. Bateria de 3100 mAh sună bine, mai ales că vine cu încărcare rapidă la 18 W. Aparent ar fi la 100% după 90 de minute de alimentare.

În spate găsim o cameră de 12 megapixeli, cu mărime a pixelilor de 1.25 microni, iar în faţă se află o cameră de 8 MP. Huawei P10 Lite rulează EMUI 5.1, bazat pe Android Nougat şi vine şi cu suport pentru acele gesturi bazate pe încheieturile degetelor. Lista de dotări e completată de slotul microSD, scanerul de amprente şi suportul 4G LTE.

Aşteptaţi-vă la o apariţie la operatori cât de curând. Dotările mă duc cu gândul la un rival solid pentru ASUS ZenFone 3 de 5.2 inch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×