Huawei P10 disponibil de astăzi pe cale oficială în România la prețul recomandat de 2.599 lei!

1.410 ori
<b>Huawei P10 disponibil de astăzi pe cale oficială în România la prețul recomandat de 2.599 lei!</b>Programul de precomandă pentru Huawei P10 va lua sfârșit în cursul acestei săptămâni, telefon disponibil pe cale oficială la noi în țară pentru suma recomandată de 2.599 lei. Noul flagship din seria P se remarcă printr-un design actualizat comparativ

Încă din prima săptămână a lunii martie, Huawei P10 a început a fi listat de către retailerii de pe plan local la precomandă - telefon care era anunțat în cadrul unui eveniment desfășurat la MWC 2017. Din această săptămână smartphone-ul va fi disponibil pe cale oficială la noi în țară, asta la un preț recomandat de 2.599 lei - sumă ce îi oferă titulatura de cel mai accesibil flagship din 2017 pentru moment.

Huawei P10

Noul produs se remarcă printr-o serie de elemente cheie precum camera foto duală de pe spate cu optică Leica, prin butonul home capacitiv multi-rol, dar și prin camera selfie care la rândul său a beneficiat de implicarea Leica. Avem aici un mod special de captură prin care fotografiile de tip portret vor fi scoase în evidență de efectul bokeh în jurul subiectului.

Ce se mai observă de la exterior este display-ul de 5.1 inch cu rezoluție Full HD, portul USB Type-C de la bază și desigur carcasa metalică unibody. Avem un puternic procesor Kirin 960 la interior, 4 GB RAM, 64 GB de stocare flash și o baterie de 3200 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă.

Pentru moment în primul val de disponibilitate, la noi în țară vor fi prezente doar variantele pe negru și argintiu, urmând ca peste câteva luni să vedem și modelele pe verde și albastru. Prețurile actualizate pentru Huawei P10 la retaileri și operatori le aflați de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×