ASUS ZenFone Live pus în vânzare la preţul de 164 dolari: telefon pentru vloggeri cu funcţii speciale beauty

1.526 ori
<b>ASUS ZenFone Live pus în vânzare la preţul de 164 dolari: telefon pentru vloggeri cu funcţii speciale beauty </b>Începând de astăzi pe piața din Taiwan este disponibil și smartphone-ul Asus ZenFone live, produs din zona de buget axat pe captura selfie și aparent destinat vloggerilor. Nu știm cât de bună este calitatea oferită de camera frontală de 5 megapixeli, dar

ASUS ZenFone Live a fost anunţat cu puţin înainte de debutul lui MWC 2017, poziţionându-se ca un selfie phone, cu funcţii de înfrumuseţare în timp real. Acum aflăm că a debutat în Taiwan, la preţul de 164 dolari şi urmează să ajungă în magazinele din toată lumea în curând.

Asus ZenFone Live

Terminalul e promovat drept ideal pentru vloggeri, prin prisma camerei frontale de 5 MP, cu pixeli de 1.4 microni şi blitz LED. ASUS menţionează şi prezenţa difuzoarelor duale MEMS la bord, pentru captura audio a vocii îmbunătăţită, anulare a zgomotului de fond, toate acestea la pachet cu un smart amp şi difuzor cu sistem pe bază de 5 magneţi.

Asus ZenFone Live

ASUS ZenFone Live este primul smartphone din lume care vine cu funcţii de înfrumuseţare live şi instant. Aparent primii cumpărători au primit şi un suport special de birou la pachet. Dotările acestui model includ un procesor quad core Snapdragon 410, un ecran HD IPS de 5 inch,  2 GB RAM şi baterie de 2650 mAh. Primim şi 16 GB sau 32 GB stocare, o cameră principală de 13 MP cu deschidere F/2.0 şi Android 6.0 Marshmallow ca OS, cu Zen UI 3.5 aplicat peste.

Reţineţi şi că efectele de înfrumuseţare se aplică live când faceţi streaming pe Facebook sau în alte reţele de socializare.  

Asus ZenFone Live

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×