Huawei P30 Pro câştigă premiul "Cel mai bun smartphone foto" de la Agenţia TIPA

982 ori
<b>Huawei P30 Pro câştigă premiul "Cel mai bun smartphone foto" de la Agenţia TIPA</b>Huawei P30 Pro domină topul DxOMark şi a fost foarte bine primit de public până acum. Încă o recunoaştere a meritelor sale pentru optică vine în această săptămână şi aflăm că a fost distins cu trofeul TIPA

Huawei P30 Pro domină topul DxOMark şi a fost foarte bine primit de public până acum. Încă o recunoaştere a meritelor sale pentru optică vine în această săptămână şi aflăm că a fost distins cu trofeul TIPA, drept "Cel mai bun smartphone foto".

Huawei P30 Pro

TIPA este Technical Image Press Association, care acordă trofeul pentru a treia oară la rând unui smartphone Huawei din Seria P. Directorul TIPA, Thomas Gerwens a spus următoarele despre device:

Este incredibil de puternic, chiar şi în condiţii low light şi are multiple opţiuni pentru distanța focală. Odată cu lansarea lui Huawei P30 Pro, Huawei şi Leica împing limitele fotografiei inteligente la un nou nivel şi le permit utilizatorilor să captureze fotografii şi clipuri video la calitate fantastică şi profesionistă.

Vă reamintesc că Huawei P30 Pro a inaugurat câteva inovaţii, precum mecanismul periscop + prismă pentru zoom optic de până la 5X, hibrid până la 10X şi oferă şi zoom digital până la 50X. Inaugurează de asemenea camera de 40 MP cu pixeli RYYB în loc de RGB. Secretul în zona low light e faptul că telefonul poate ajunge la un nivel ISO maxim de 409.600, cel puţin pe hârtie.

Ar fi interesant de aflat şi care sunt celelalte telefoane nominalizate. După ce am văzut Huawei P30 Pro la treabă aş spune că la fotografia de zi nu e chiar campion şi mai sunt câteva telefoane care îi pun probleme serioase. Dar pentru asta aveţi o comparaţie foto pe care o pregătim de zor şi evident şi recenzia telefonului, care vine în curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×