(P) Reduceri de Paște pentru licențele de Windows 10 și Microsoft Office; Iată promoția GOODOFFER24

2.004 ori
<b>(P) Reduceri de Paște pentru licențele de Windows 10 și Microsoft Office; Iată promoția GOODOFFER24</b>De câteva ori v-am mai prezentat aici pe Mobilissimo și promoțiile organizate de către retailerul GOODOFFER24.com ce este specializat în comercializarea de licențe software pentru produse populare precum Windows 10

De câteva ori v-am mai prezentat aici pe Mobilissimo și promoțiile organizate de către retailerul GOODOFFER24.com ce este specializat în comercializarea de licențe software pentru produse populare precum Windows10 sau Microsoft Office. Astăzi descoperim o nouă campanie de reduceri inițiată de către retailer, fiind vorba de această dată despre o promoție specială de Paște.

Aflați că pe lângă reducerile deja asociate, comerciantul vine și cu un extra discount de 18% oferit pentru aceste produse software sub forma unui cod promo "Ymobil18" ce poate fi adăugat în coșul de cumpărături. Avem multe oferte din care putem alege și aflați că licența software vă va sosi rapid pe mail imediat după achiziție. Iată promoțiile:

Există și un departament de suport în cazul în care aveți probleme cu produsul achiziționat și aflați că înainte de a comanda key-ul de activare Windows sau Office va trebui să descărcați pachetul software aferent de pe site-ul oficial Microsoft. Aveți mai jos link-uri către download:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×