Huawei P9 este disponibil de astăzi la precomandă în România; telefonul vine la pachet cu o brățară TalkBand B2 gratuită

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.760 ori
<b>Huawei P9 este disponibil de astăzi la precomandă în România; telefonul vine la pachet cu o brățară TalkBand B2 gratuită</b>Începând de astăzi 11 aprilie, smartphone-ul Huawei P9 este disponibil la precomandă și în România, fiind comercializată pentru moment doar varianta cu 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Telefonul costă aproximativ 2500 lei și vine cu

Smartphone-ul high-end a celor de la Huawei de-abia ce a fost anunțat oficial, și iată că de astăzi este disponibil și la precomandă pe plan local. După cum aflăm chiar prin intermediul unui comunicat de presă emis de Huawei România, plasarea unei precomenzi pentru acest handset aduce câteva beneficii interesante.

În primul rând, clienții ce plasează o precomandă vor primi în mod gratuit brățara inteligentă TalkBand B2 ce are atât rolul de a monitoriza activitatea fizică, dar și rolul de headset bluetooh prin simpla sa detașare din cureaua dedicată. De asemenea, telefonul va sosi și cu garanție extinsă VIP pentru o perioadă de 3 ani.

Știți deja că Huawei P9 este un adevărat camera-phone, terminal ce aduce la pachet o cameră foto duală de 12 megapixeli cu optică Leica, bliț dual-tone și telemetru laser. Avem parte și de un senzor frontal la fel de spectaculos, fiind vorba despre un modul de 8 megapixeli numai bun pentru selfie-uri.

Telefonul vine cu display Full HD de 5.2 inch, cu procesor octa-core HiSilicon Kirin 955, dar și cu 3 GB memorie RAM la pachet. Printre alte dotări ale sale putem reaminti prezența unui scanner de amprente cu funcții multiple, dar și a portului USB Type-C ce oferă încărcare rapidă pentru bateria de 3000 mAH.

Odată cu anunțul din partea Huawei România, și câțiva retaileri au listat noul flagship la precomandă, prețul său fiind de aproximativ 2.500 lei. Iată magazinele de unde poate fi comandat Huawei P9:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×