O husă oficială pentru LG G5 confirmă existenţa lui LG G5 SE, fiind compatibilă și cu acel model

Autor:  | Publicat în:  LG 956 ori
<b>O husă oficială pentru LG G5 confirmă existenţa lui LG G5 SE, fiind compatibilă și cu acel model</b>Apariția unei huse oficiale pentru LG G5 confirmă și existența unei versiuni mid-range denumite G5 SE. Telefonul ar urma să vină cu display de 5.3 inch, cu 3 GB memorie RAM și cel mai probabil cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 652 de 1.8 GHz

Săptămâna trecută aflam că LG a înregistrat denumirea "LG G5 SE", aducându-ne cu un pas mai aproape de debutul acelui model. La acel moment ne gândeam dacă e vorba despre trolling sau inventivitate, dar acum se pare că handsetul e real, deoarece au apărut accesorii cu denumirea sa aplicată.

Vedeţi în imaginile din acest articol o husă compatibilă atât cu LG G5, cât şi cu LG G5 SE, ceea ce ne indica două lucruri: cele două terminale au dimensiuni identice, sau măcar similare şi apoi că acest smartphone există. Pentru cei care se întreabă dacă G5 SE e inspirat de iPhone SE, zvonuri despre modelul sud coreenilor apăruseră cu ceva vreme înainte de telefonul Apple.

Variante ale sale fuseseră certificate cu luni în urmă, se pare. Pentru cei care se întreabă de ce un model SE ar avea aceleaşi dimensiuni ca şi flagshipul, bănuiesc că există o abordare în stil Huawei aici. La urma urmei, Huawei P9 şi P9 Lite au diagonala identică şi probabil şi dimensiuni similare. Cu preţul potrivit şi păstrând modularitatea, G5 SE ar putea ajunge un hit.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×