Huawei P9 primeşte teasere şi scăpări noi; Va sosi la Berlin pe 9 martie

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.503 ori
<b>Huawei P9 primeşte teasere şi scăpări noi; Va sosi la Berlin pe 9 martie</b>Ieri aruncăm o privire asupra prototipului lui Huawei P9 şi descopeream că noul flagship va avea două camere &icirc;n spate, ca şi LG G5. Astăzi avem şi un teaser cu privire la lansarea acestui terminal, care va avea loc la Berlin, pe 9 martie....

Ieri aruncăm o privire asupra prototipului lui Huawei P9 şi descopeream că noul flagship va avea două camere în spate, ca şi LG G5. Astăzi avem şi un teaser cu privire la lansarea acestui terminal, care va avea loc la Berlin, pe 9 martie.

Huawei a realizat cu umor acest teaser, incluzând şi un pahar de bere, atât de apreciat de nemţi. Între timp au apărut şi machete ale telefonului şi randari, care confirmă prezenţa a două camere în spate, a unui telemetru laser şi a unui scanner de amprente. Corpul va fi metalic şi nu va fi chiar diferit de al lui P8, poate doar mai mare.

În zona inferioară se va afla un port USB Type C, iar cel puţin unul dintre modulele foto va avea rezoluţie de 12 MP. Se va trece şi la noul procesor Kirin 955, care ar trebui să depăşească deja excelentul Kirin 950 de pe Huawei Mate 8. Au apărut şi rezultate de benchmarkuri pe web, precum cel din GeekBench 3 de mai jos, în care vedem peste 2000 de puncte în testul single core şi 7313 în cel multi core, un scor excelent.

4 GB RAM şi Android 6.0 întregesc peisajul. Vă reamintesc că există zvonuri ce afirmă că P9 va sosi în nu mai puţin de 4 variante.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×