Huawei Maimang 5 primește certificarea TENAA; ar putea fi lansat pe alte piețe drept Huawei G9

992 ori
<b>Huawei Maimang 5 primește certificarea TENAA; ar putea fi lansat pe alte piețe drept Huawei G9</b>Huawei pregătește lansarea unui nou smartphone pentru săptămâna viitoare, model ce va fi cunoscut în China drept Huawei Maimang 5. Ținând cont de faptul că Maimang 4 a fost lansat pe alte piețe drept Huawei G8, ne putem aștepta ca succesorul său să

Agenția chineză TENAA a certificat de curând și smartphone-ul Huawei MLA-TL00 - dispozitiv ce în China va fi cunoscut drept Huawei Maimang 5 și care aduce specificații atractive la bord. Modelul de față va sosi pe piață drept succesor pentru versiunea Maimang 4 ce a fost dezvăluită de către Huawei chiar anul trecut la data de 31 iulie, și care în alte regiuni avea să fie comercializat drept Huawei G8.

Huawei G9

De aici reiese faptul că noul model se va numi Huawei G9, telefon cu display Full HD de 5.5 inch (1920 x 1080 pixeli), procesor octa-core de 2.0 GHz și 3 GB memorie RAM. Lista sa de dotări hardware include o cameră foto principală de 16 megapixeli, un senzor frontal de 8 megapixeli pentru selfie-uri și un slot microSD.

Primim conectivitate 4G LTE, WiFi, Bluetooth, sistemul de operare Android 6.0 preinstalat din fabrică și 32 GB spațiu de stocare flash. Acest smartphone va opta pentru o carcasă metalică unibody cu greutate de 160 grame și grosime de 7.3 mm - corp la interiorul căruia vom regăsi o baterie de 3270 mAh. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×