Huawei P9 în varianta prototip ne prezintă camera foto duală, dar și scanner-ul de amprente amplasat pe spate

1.338 ori
<b>Huawei P9 în varianta prototip ne prezintă camera foto duală, dar și scanner-ul de amprente amplasat pe spate</b>Cu doar c&acirc;teva momente &icirc;n urmă vă prezentam o serie de fotografii cu rama metalică destinată lui Huawei P9, telefon ce ar putea fi lansat &icirc;n luna aprilie a acestui an. Revenim acum la acest smartphone tocmai datorită unor noi...

Cu doar câteva momente în urmă vă prezentam o serie de fotografii cu rama metalică destinată lui Huawei P9, telefon ce ar putea fi lansat în luna aprilie a acestui an. Revenim acum la acest smartphone tocmai datorită unor noi imagini ajunse pe web, de această dată fiind vorba despre materiale cu varianta prototip a noului terminal.

Observăm din start prezența unui senzor foto dual pe spate, acesta fiind însoțit de către un bliț dual și de un telemetru laser. Chiar sub regăsim un scanner de amprente ce ne va ajuta la deblocarea terminalului, dar care ar putea oferi și alte funcții după cum am văzut anterior pe Huawei Mate S.

Se zvonește că Huawei P9 ne va aduce un display de 5.2 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), 3 sau 4 GB memorie RAM și procesorul HiSilicon Kirin 950. Avem de-a face desigur cu un smartphone complet metalic, unul ce va impresiona prin talia foarte subțire. De la camera foto duală ne putem aștepta la funcții similare cu cele văzute pe LG G5 unde senzorul secundar este utilizat pentru captura fotografiilor de tip wide.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×