Huawei pregătește propria sa consolă de jocuri cu Android la bord

1.022 ori
<b>Huawei pregătește propria sa consolă de jocuri cu Android la bord</b>Trendurile acestui an în domeniul tech includ ceasurile smart, brățările de fitness, televizoarele 4K și... gamingul Android. Am văzut numeroase tablete de gaming și mini console cu acest OS lansate în ultimul an, iar acum și Huawei se înhamă...

Trendurile acestui an în domeniul tech includ ceasurile smart, brățările de fitness, televizoarele 4K și... gamingul Android. Am văzut numeroase tablete de gaming și mini console cu acest OS lansate în ultimul an, iar acum și Huawei se înhamă la o astfel de inițiativă.

Huawei pregătește o consolă, se pare, una dotată cu procesor Nvidia Tegra 4. Gadgetul va avea un preț atractiv, se pare, iar consola ar avea și un branding pregătit deja: Huawei Tron Console. Ea va oferi output Full HD via HDMI și va avea un controller dedicat. Hardware-ul va include 2 GB RAM, 16/32 GB memorie internă, Bluetooth 3.0 și WiFi.

Huawei pregătește propria sa consola de jocuri cu Android la bord

Zvonurile afirmă că terminalul va fi vândut în China la prețul de 120 de dolari. Consola este un soi de rival pentru Ouya, care anul trecut a început să capete destul de multă popularitate. Nici designul nu arată deloc rău și dacă Huawei oferă și câteva jocuri la pachet cu gadgetul, produsul va fi cu atât mai atractiv.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×