Rick Osterloh, fostul președinte Motorola, va conduce o divizie hardware în cadrul Google

587 ori
<b>Rick Osterloh, fostul președinte Motorola, va conduce o divizie hardware în cadrul Google</b>Platforma de știri Re/Code are astăzi o informație foarte prețioasă pentru noi. Mai precis, aflăm că Google tocmai ce a lansat o nouă divizie hardware, aceasta urmând a fi condusă de către nimeni altul decât Rick Osterloh - fost președinte Motorola

O veste importantă sosește astăzi pe web din partea celor de la Re/Code, platformă care ne dezvăluie faptul că Google tocmai ce a lansat o nouă divizie hardware în cadrul companiei. Mai interesant însă, este și detaliul potrivit căruia această divizie va fi condusă de către fostul președinte Motorola, și anume Rick Osterloh.

Acesta va ocupa acum poziția de Senior VP, urmând a răspunde direct lui Sundar Pichai, CEO-ul Google. Deși nu primim detalii cu privire la activitățile specifice pe care Rick Osterloh îl va avea aici, nu putem decât să bănuim că acesta va contribui la dezvoltarea unor proiecte deja cunoscute, cum este cazul Nexus, Chromecast, Chromebook, dar și Pixel C.

Totodată, l-am putea vedea pe Rick Osterloh și în spatele proiectului Google Glass - ochelarii inteligenți care ne uimeau la prima vedere în luna aprilie a anului 2012. Un lucru este totuși sigur, și acela că fostul președinte Motorola se va implica pe deplin în cadrul proiectelor ce-i vor fi atribuite ulterior.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×