Huawei pregătește un nou smartphone flagship cu ecran de 4.9 inch Full HD, procesor Cortex A15 și doar 6,3 mm grosime!

1.831 ori
<b>Huawei pregătește un nou smartphone flagship cu ecran de 4.9 inch Full HD, procesor Cortex A15 și doar 6,3 mm grosime!</b>Dacă nu v-ați săturat de terminale Huawei de nouă generație de la CES 2013 și MWC 2013, ei bine se pare că producătorul chinez mai are în plan cel puțin un flagship. E vorba despre un presupus rival pentru Galaxy S4, un model cu procesor quad...

Dacă nu v-ați săturat de terminale Huawei de nouă generație de la CES 2013 și MWC 2013, ei bine se pare că producătorul chinez mai are în plan cel puțin un flagship. E vorba despre un presupus rival pentru Galaxy S4, un model cu procesor quad core și ecran Full HD.

Noul smartphone va fi dotat cu un procesor quad core ARM Cortex A15 de 1.8 GHz (K3V3), unul produs in house de către Huawei și va avea și un GPU Mali T604. Alte dotări includ 2 GB RAM, display Full HD de 4.9 inch, o cameră de 13 megapixeli și baterie de 2600 mAh. Handsetul va avea o grosime de 6.3 mm și bănuiesc că va arăta precum modelul din imagine, Huawei Ascend P2.

Zvonurile afirmă că vom avea parte de un anunț oficial al terminalului pe undeva prin aprilie. Asta ar fi o mutare ciudată, care ar face rău actualului flagship, Ascend D2, care de abia s-a lansat. Pe de altă parte, publicul are de câștigat cu un astfel de model rival al lui Galaxy S4 și probabil cu un preț mai bun. Dacă și calitatea materialelor e bună și interfața e interesantă, atunci noul model devine brusc atractiv.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×