Windows Blue surprins În acțiune Într-un clip hands on (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 943 ori
<b>Windows Blue surprins În acțiune Într-un clip hands on (Video)</b>Windows Blue în versiunea 9364 are parte de o experiență hands on în clipul de mai jos, care ne prezintă unele dintre noile sale funcții. Dacă vă întrebați ce e cu lagul din acest clip, ei bine demo-ul e realizat pe un terminal touch care doar...

Windows Blue în versiunea 9364 are parte de o experiență hands on în clipul de mai jos, care ne prezintă unele dintre noile sale funcții. Dacă vă întrebați ce e cu lagul din acest clip, ei bine demo-ul e realizat pe un terminal touch care doar afișează OS-ul printr-o conexiune RDP.

Printre noile funcții ale lui Windows Blue se număra posibilitatea de a face swipe în jos pentru a accesa aplicațiile, plus posibilitatea de a crea tile-uri de diferite mărimi, cam ca în Windows Phone 8. Deși Microsoft a făcut tot posibilul ca acest software să nu ajungă pe web prea devreme, utilizatorii au pus deja mâna pe el în weekendul trecut.

Se pare că în Windows Blue există și îmbunătățiri la sistemul de multitasking, care permite acum rularea de aplicații una lângă alta, ambele cu aceeași lățime pe ecran. Până acum puteați rula două aplicații, dintre care una două treimi din ecran și una o treime. SkyDrive va fi integrat mai profund în OS, iar zona de Charms va include și o opțiune Play în zona Devices. Blue îl va aduce și pe Internet Explorer la versiunea 11 și așteptam acum să primim și o dată de lansare pentru acest update.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×