Huawei pregătește un nou smartphone slider conform unui brevet proaspăt acordat

550 ori
<b>Huawei pregătește un nou smartphone slider conform unui brevet proaspăt acordat </b>O modalitate prin care producătorii din lumea smartphone au reușit să scape de bretonul din ecran a fost aceea de a crea un mecanism slider pe care să fie integrată camera selfie earpiece-ul și alte elemente. Xiaomi a făcut asta

O modalitate prin care producătorii din lumea smartphone au reușit să scape de bretonul din ecran a fost aceea de a crea un mecanism slider pe care să fie integrată camera selfie earpiece-ul și alte elemente. Xiaomi a făcut asta, dar și Oppo, respectiv Lenovo, ba chiar și Huawei prin modelul Honor Magic 2. Acum descoperim că Huawei mai pregătește un asemenea model, asta pe seama unui brevet proaspăt acordat.

Huawei

Pe data de 1 martie agenția WIPO a publicat un nou brevet Huawei, unul care descrie pe cât se poate de clar un smartphone cu mecanism slider ce s-ar putea lansa în perioada următoare. Din schițele asociate remarcăm și câteva elemente precum camera duală din spate cu bliț LED, cât și camera selfie duală integrată în slider.

Huawei

De asemenea, pentru că scanner-ul de amprente este de nevăzut, sunt șanse mari ca acesta să fie integrat în ecran. Desigur dotările vor fi unele high-end, asta dacă nu cumva cei de la Huawei vor să atace și segmentul mid-range printr-un asemenea telefon mai special, lucru pe care l-a făcut și Lenovo cu modelul Z5 Pro pe care vi l-am prezentat la MWC și care costă doar 300 euro.

Așteptăm mai multe detalii în perioada următoare pentru a vedea dacă acest brevet Huawei este aplicat pe un produs real sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×