Huawei P30 Pro apare în noi materiale teaser și chiar bannere înaintea lansării de pe 26 martie

1.410 ori
<b>Huawei P30 Pro apare în noi materiale teaser și chiar bannere înaintea lansării de pe 26 martie</b>La fel ca și anul trecut cei de la Huawei au decis să își lanseze flagship-urile din seria P ceva mai târziu decât rivalul Samsung, astfel că la MWC 2019 nu am văzut un asemenea debut. În schimb ni se pregătește o prezentare oficială

La fel ca și anul trecut cei de la Huawei au decis să își lanseze flagship-urile din seria P ceva mai târziu decât rivalul Samsung, astfel că la MWC 2019 nu am văzut un asemenea debut. În schimb ni se pregătește o prezentare oficială pentru data de 26 martie atunci când debutează atât varianta standard Huawei P30 cu 3 camere foto în spate, cât și Huawei P30 Pro cu 4 camere foto la posturi.

Între timp descoperim că teaserele continuă să își facă apariția online, cel mai recent exemplu fiind clipul video pe care îl puteți vedea aici (link către video), material în care vedem silueta noului smartphone și aluzia la accentul pus pe partea de fotografiere. De asemenea, aflăm că Huawei a instalat și bannere în multe țări precum Slovenia - modalitate prin care se anunță lansarea noilor device-uri pe data de 26 martie.

Ca dotări hardware așteptăm ca aceste noi handset-uri să ne aducă procesoare Kirin 980 la pachet, până la 8 sau poate chiar 10 GB RAM și cititoare de amprente integrate în ecran. Apropo, varianta P30 Lite s-ar putea lansa mai rapid, poate chiar în următoarea săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×