Huawei Sonic, un telefon NFC cu prețul de 150 de euro și Gingerbread la bord (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 6.042 ori
<b>Huawei Sonic, un telefon NFC cu prețul de 150 de euro și Gingerbread la bord (Video)</b>Dacă ieri Nokia N9 ne-a impresionat plăcut conectându-se la difuzoarele portabile Nokia Play 360 via NFC, iată că și azi avem o veste despre această tehnologie wireless. NFC va fi acum mai accesibil consumatorilor, fiind suportată de către...

Dacă ieri Nokia N9 ne-a impresionat plăcut conectându-se la difuzoarele portabile Nokia Play 360 via NFC, iată că și azi avem o veste despre această tehnologie wireless. NFC va fi acum mai accesibil consumatorilor, fiind suportată de către telefonul Huawei Sonic, un model ce costă doar 150 de euro.

Acest terminal rulează Android 2.3 Gingerbread și este deocamdată disponibil în Turcia, prin operatorul Turkcell. Huawei este pe cai mari, astfel că după ce a anunțat prima tabletă Honeycomb 3.2 din lume vine și acest model care aduce tehnologia NFC publicului de masă. Avem de-a face cu un telefon mid-range în cazul lui Sonic, care oferă și o interfață personalizata cu efecte 3D.

Cunoscut în Turcia și drept Huawei T20, telefonul vine cu un ecran touch de 3.5 inchi cu rezoluție VGA, 256 MB RAM, 512 MB ROM, un slot pentru carduri microSD și o cameră de 3.2 megapixeli în partea din spate, fără bliț. Acest terminal cântărește 120 de grame și îl așteptăm cu nerăbdare și pe piața din România.

Până atunci iată un preview al său:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×