Apple iPhone 5, confirmat pentru septembrie, cu procesor dual core A5

1.832 ori
<b>Apple iPhone 5, confirmat pentru septembrie, cu procesor dual core A5</b>După ce ieri am aflat că următorul iPhone ar putea avea formă de lacrimă și că ar putea sosi de fapt în august și nu în septembrie, astăzi Bloomberg citează obișnuitele "surse sigure", reconfirmând lansarea din septembrie, la pachet cu iOS...

După ce ieri am aflat că următorul iPhone ar putea avea formă de lacrimă și că ar putea sosi de fapt în august și nu în septembrie, astăzi Bloomberg citează obișnuitele "surse sigure", reconfirmând lansarea din septembrie, la pachet cu iOS 5.

Fie că se va numi iPhone 4S sau iPhone 5, noul telefon Apple va include un procesor dual core A5, același de pe iPad 2. Deja această informație a fost repetată de mai toate site-urile de top și confirmată de către numeroase surse, astfel că începem să o luăm drept reală. Mai aflăm de la Bloomberg că Apple testează și o nouă versiune de iPad, cu un ecran cu rezoluție mai ridicată, asemănător lui Retina Display de pe iPhone 4.

Apple iPhone este un produs vital pentru compania din Cupertino, căreia i-a adus jumătate din veniturile pe anul trecut. Un procesor mai rapid înseamnă conexiuni de date mai rapide și un upgrade hardware ce permite rularea lui iOS 5 fără probleme. Există și speculații cu privire la un alt model nou de iPhone, unul mai ieftin și destinat țărilor în tranziție. Acesta ar folosi chipuri și un display similare cu cele de pe iPhone 4, dar la un preț mai scăzut.

Câte dintre aceste informații sunt reale vom afla abia la toamnă...

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×