Huawei va aduce o cameră de 64 mpx pe Honor V30 și Honor V30 Pro, posibil modul circular în spate

549 ori
<b>Huawei va aduce o cameră de 64 mpx pe Honor V30 și Honor V30 Pro, posibil modul circular în spate</b>În ciuda interdicțiilor care rămân în continuare în vigoare, Huawei continuă iată să pregătească noi telefoane pentru lansare în perioada următoare. Un exemplu este duo-ul Honor V30 și Honor V30 Pro care ar putea vedea

În ciuda interdicțiilor care rămân în continuare în vigoare, Huawei continuă iată să pregătească noi telefoane pentru lansare în perioada următoare. Un exemplu este duo-ul Honor V30 și Honor V30 Pro care ar putea vedea lumina zilei undeva prin luna decembrie. Despre aceste două device-uri aflăm astăzi detalii noi, asta după ce anterior descopeream că ecranul variantei Pro va găzdui o cameră selfie duală într-un decupaj pilulă ca pe S10+.

Honor V30 cel standard va opta pentru o singură cameră selfie, iar o dotare comună a celor două modele se pare că va fi senzorul foto de 64 mpx din spate. Vor avea și procesor Kirin 990 la pachet, iar în spate am putea da peste un modul circular la interiorul căruia vor fi regăsiți și alți 3 senzori foto, pe lângă cel de 64 mpx mai sus amintit.

În acest setup vom avea un senzor principal, unul ultrawide, unul pentru bokeh și altul pentru zoom optic sau captură macro. O baterie de 4000 mAh cu încărcare la 22.5W este așteptată pe Honor V30, în vreme ce pe varianta Pro vom întâlni o unitate de 4200 mAh cu alimentare rapidă prin fir la 40W și alimentare wireless la 15W. 

De asemenea, sunt așteptate și variante 5G aici. Rămâne să așteptăm noi leak-uri și poate teasere ce vor confirma data lansării.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×