Cameră video de acțiune pentru sub 50 de lei, doar acum pe TomTop.com!

461 ori
<b>Cameră video de acțiune pentru sub 50 de lei, doar acum pe TomTop.com!</b>Din partea celor de la TomTop.com avem astăzi o reducere specială, pentru un produs tare interesant. După cum aflați încă din titlul postării de față, este vorba despre o cameră video de acțiune pe care o puteți achiziționa pentru

Din partea celor de la TomTop.com avem astăzi o reducere specială, pentru un produs tare interesant. După cum aflați încă din titlul postării de față, este vorba despre o cameră video de acțiune pe care o puteți achiziționa pentru sub 50 de lei. Se numește Quelima Outdoor Action Camera și după cum veți descoperi din rândurile de mai jos, aduce lucruri foarte interesante pentru suma pe care o veți plăti.

Quelima Action Camera

Camera este echipată cu un senzor capabil de captură foto la 12 mpx și de filmare HD 720p (1280 x 960 pixeli), sau VGA (640 x 480 pixeli). Materialele video se salvează în format AVI și avem parte de o baterie de 900 mAh ce se va încărca prin intermediul unui port microUSB v2.0.

Quelima Action Camera

Senzorul dispune de lentile wide la 90-110 grade și revenind la baterie, aflați că aceasta este înlăturabilă și poate fi înlocuită rapid la nevoie pentru a continua filmarea. În pachet veți găsi numeroase accesorii precum adaptoare pentru cască, bicicletă, cablu USB, dar și o carcasă waterproof ce permite folosirea camerei și sub apă până la o adâncime de 30 metri. 

Prețul este de doar 9.83 euro și o puteți achiziționa de aici și mai jos găsiți alte două produse cu discount pe TomTop în aceste zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×