Honor V30, succesorul telefonului ce a inaugurat decupajul bulină în ecran va face trecerea la o cameră selfie duală

950 ori
<b>Honor V30, succesorul telefonului ce a inaugurat decupajul bulină în ecran va face trecerea la o cameră selfie duală</b>La o lună distanță de la aflarea veștii că Huawei va aduce suport 5G pe viitorul flagship Honor V30, iată că avem ocazia să descoperim și alte detalii picante despre device prin intermediul unei fotografii publicate online

La o lună distanță de la aflarea veștii că Huawei va aduce suport 5G pe viitorul flagship Honor V30, iată că avem ocazia să descoperim și alte detalii picante despre device prin intermediul unei fotografii publicate online. Imaginea pe care o vedeți mai jos ne prezintă ecranul lui Honor V30 testat temeinic de către compania chineză în momentul de față. Remarcăm o diagonală tare generoasă, muchii înguste pe 3 laturi și o mică bărbie jos.

Honor V30

Ce ne atrage atenția mai mult este decupajul oval din colțul stânga sus al ecranului, acolo unde se află o cameră selfie duală. Nu știu dacă vă amintiți, dar Honor V20/View 20 a fost telefonul ce a inaugurat trendul acestor decupaje în ecran pentru camera frontală, iar acum succesorul său pulsează cu un setup dual.

Ar putea fi vorba despre un senzor principal și unul ultrawide sau poate 3D ToF pentru aplicații AR. Se vehiculează faptul că Honor V30 va sosi și cu procesor Kirin 990 la pachet, același de pe Mate 30. Sunt șanse mari să crească și diagonala (6.4 inch pe predecesor) și ca în spate să vedem un setup quad-camera. Lansarea ar putea avea loc în decembrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×