Huawei va deschide un magazin oficial în Timișoara la toamnă; Suport tehnic și service rapid pentru clienți

1.294 ori
<b>Huawei va deschide un magazin oficial în Timișoara la toamnă; Suport tehnic și service rapid pentru clienți</b>Cum piața din SUA este blocată pentru Huawei, firma chineză își îndreaptă focusul spre Europa și chiar spre țara noastră totodată - plănuind iată o extindere a prezenței locale. După ce în vara anului trecut

Cum piața din SUA este blocată pentru Huawei, firma chineză își îndreaptă focusul spre Europa și chiar spre țara noastră totodată - plănuind iată o extindere a prezenței locale. După ce în vara anului trecut asistam la inaugurarea primului magazin Huawei Store din România, iată că acum în 2020 ni se pregătesc și alte spații comerciale similare, nu doar în București, ci și în alte orașe de pe plan local. 

Aflăm via orasul-timisoara.ro faptul că din această toamnă vom avea un magazin oficial Huawei și în Timișoara. În cadrul spațiului comercial urmând a fi prezentate cele mai noi produse ale companiei, realiza vânzări dar și livra suport tehnic clienților. De asemenea, clienții Huawei vor beneficia de service rapid pentru dispozitivele deținute și beneficia de oferte speciale.

"Datele companiei arată că 3,8 milioane de terminale Huawei sau Honor sunt active în România, iar 1,5 milioane de români au Huawei ID. De asemenea, avem 1,1 milioane de utilizatori români în App Gallery. Vrem să acoperim mai bine teritoriul țării. De asemenea, vrem să continuăm să includem în App Gallery un număr cât mai mare de aplicații locale, în prezent portofoliul numărând 40 de aplicații din zona media, financiar-bancară sau entertainment."

Un magazin își va face apariția și în Cluj-Napoca din vară, iar extinderea are loc ca urmare a creșterilor pe care Huawei le înregistrează pe plan local. Din declarația lui Ciprian Mirea (șef Ecosystem Business Development Huawei) de mai sus aflăm și câteva cifre legate de piața noastră și numărul de terminale active.

Aflați că la finele anului trecut compania atingea o cotă de piață de 26% în zona smartphone din România, fiind plasată pe locul 2 după Samsung. Vă amintim că din acest an pe plan local vor debuta și televizoarele Huawei și că în momentul de față magazinul de aplicații App Gallery include peste 40 titluri românești, printre care și aplicații bancare.

Huawei Mobile Services va fi alternativa la Google Play Services prin care Huawei ne va oferi servicii proprii, magazin de aplicații și soluții de navigare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×