[UPDATE 29-07-2019: Magazinul este inaugurat oficial] - Primul Huawei Store din Romania și printre primele din Europa, se deschide curând în București

4.269 ori
<b>[UPDATE 29-07-2019: Magazinul este inaugurat oficial] - Primul Huawei Store din Romania și printre primele din Europa, se deschide curând în București</b>După ce în urmă cu doar câteva luni cei de la Huawei inaugurau pe plan local un nou magazin Experience Shop în cadrul mall-ului AFI Cotroceni, iată că acum ne pregătim de lansarea primului Huawei Store în România

UPDATE 29-07-2019: Așa cum v-am informat și noi prin intermediul unui update anterior, primul Huawei Store din România a avut deschiderea programată în weekend-ul ce tocmai a trecut, mai precis sâmbătă pe 27 iulie. Avem astăzi detalii dintr-un comunicat de presă și aflăm că spațiul se întinde pe 93 metri pătrați. Magazinul are un design elegant și fanii pot găsi întreg portofoliu de produse Huawei, de la smartphone-uri și tablete, la laptop-uri, ceasuri și accesorii. Aveți mai jos o galerie de imagini de la fața locului, fotografii surprinse de Gabriel Bobon

UPDATE 22-07-2019: Aflăm astăzi faptul că marea deschidere a primului Huawei Store din România este programată pentru data de 27 iulie, adică fix în această sâmbătă. Vă reamintim faptul că magazinul va fi regăsit în cadrul complexului comercial Băneasa Shopping City și ca o presupunere proprie, nu ar fi exclus ca în ziua inaugurării să avem parte de promoții speciale pentru produsele Huawei. 

Huawei Store

ARTICOL INIȚIAL 11-07-2019:

După ce în urmă cu doar câteva luni cei de la Huawei inaugurau pe plan local un nou magazin Experience Shop în cadrul mall-ului AFI Cotroceni, iată că acum ne pregătim de lansarea primului Huawei Store în România. Acesta va fi un magazin în toată regula și nu doar o zonă de interacțiune cu produsele companiei chineze precum se întâmplă în cazul Experience Shop ce este întins pe doar 48 metri pătrați.

Huawei Store

Aflăm prin intermediul lui Gabriel Bobon (căruia îi mulțumim pe această cale pentru materialele foto de față) faptul că magazinul este localizat în centrul comercial Băneasa Shopping City la etajul 1, vis-a-vis de Zara. Din imaginile prezentate putem observa că acest spațiu va fi unul generos ca întindere și că vom vedea expuse spre vânzare o gamă largă de produse, de la smartphone-uri și până la noile laptop-uri MateBook X Pro.

Huawei Store

Recent, mai precis în urmă cu doar câteva zile un asemenea magazin Huawei Store a fost deschis și în Madrid după cum vă informam și noi aici, un material video de la inaugurare fiind surprins de către publicația La Vanguardia și prezentat mai jos. Spațiul este cu adevărat primitor și se întinde pe 2 etaje aici, nivelul secund fiind locul în care descoperim numeroase mese de prezentare a device-urilor și rafturi cu sute de accesorii. 

Prin februarie anul acesta aflam că Huawei are în plan ridicarea unui astfel de magazin și în locații precum Viena, Barcelona și Paris, iar acum iată apare și unul la noi în România. Am cerut informații oficiale din partea Huawei România cu privire la acest spațiu comercial și vom reveni cu detalii legate de data lansării imediat ce avem vești! 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×