Primul Huawei Store din Romania și printre primele din Europa, se deschide curând în București

Autor:  | Publicat în:  Huawei 2.269 ori
<b>Primul Huawei Store din Romania și printre primele din Europa, se deschide curând în București</b>După ce în urmă cu doar câteva luni cei de la Huawei inaugurau pe plan local un nou magazin Experience Shop în cadrul mall-ului AFI Cotroceni, iată că acum ne pregătim de lansarea primului Huawei Store în România

După ce în urmă cu doar câteva luni cei de la Huawei inaugurau pe plan local un nou magazin Experience Shop în cadrul mall-ului AFI Cotroceni, iată că acum ne pregătim de lansarea primului Huawei Store în România. Acesta va fi un magazin în toată regula și nu doar o zonă de interacțiune cu produsele companiei chineze precum se întâmplă în cazul Experience Shop ce este întins pe doar 48 metri pătrați.

Huawei Store

Aflăm prin intermediul lui Gabriel Bobon (căruia îi mulțumim pe această cale pentru materialele foto de față) faptul că magazinul este localizat în centrul comercial Băneasa Shopping City la etajul 1, vis-a-vis de Zara. Din imaginile prezentate putem observa că acest spațiu va fi unul generos ca întindere și că vom vedea expuse spre vânzare o gamă largă de produse, de la smartphone-uri și până la noile laptop-uri MateBook X Pro.

Huawei Store

Recent, mai precis în urmă cu doar câteva zile un asemenea magazin Huawei Store a fost deschis și în Madrid după cum vă informam și noi aici, un material video de la inaugurare fiind surprins de către publicația La Vanguardia și prezentat mai jos. Spațiul este cu adevărat primitor și se întinde pe 2 etaje aici, nivelul secund fiind locul în care descoperim numeroase mese de prezentare a device-urilor și rafturi cu sute de accesorii. 

Prin februarie anul acesta aflam că Huawei are în plan ridicarea unui astfel de magazin și în locații precum Viena, Barcelona și Paris, iar acum iată apare și unul la noi în România. Am cerut informații oficiale din partea Huawei România cu privire la acest spațiu comercial și vom reveni cu detalii legate de data lansării imediat ce avem vești! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×