Huawei Y635-CL00 primește certificare din partea TENAA; vine cu display de 5 inch și LTE

628 ori
<b>Huawei Y635-CL00 primește certificare din partea TENAA; vine cu display de 5 inch și LTE</b>Acum câteva zile, mai precis pe data de 17 noiembrie, Huawei a obținut certificare din partea agenției chineze TENAA pentru un nou device cu dotări modeste, și anume modelul Huawei Y635-CL00. &nbsp; Printre specificațiile acestuia regăsim un...

Acum câteva zile, mai precis pe data de 17 noiembrie, Huawei a obținut certificare din partea agenției chineze TENAA pentru un nou device cu dotări modeste, și anume modelul Huawei Y635-CL00.

Printre specificațiile acestuia regăsim un display TFT de 5 inch cu rezoluție 854 x 480 pixeli, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 4 GB spațiu de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB, o cameră foto principală de 5 megapixeli și o cameră secundară de 2 megapixeli.

Huawei Y635-CL00 primește certificare din partea TENAA; vine cu display de 5 inch și LTE

Pe partea de conectivitate, Huawei Y635-CL00 aduce Bluetooth, Wi-Fi, 4G LTE, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Aflăm că acest model rulează Android 4.4.4 KitKat, și faptul că va fi disponibil în varianta de culoare albă.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×