Iată conferința de lansare a lui Nokia N1 În Finlanda: concisă și bine realizată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 798 ori
<b>Iată conferința de lansare a lui Nokia N1 În Finlanda: concisă și bine realizată (Video)</b>Lansarea săptămânii e cu siguranță cea a tabletei Nokia N1, care a debutat pe 18 noiembrie, în cadrul conferinței Slush din Helsinki. Evenimentul a fost scurt și concis, un keynote care ne-a adus un produs interesant, iar totul poate fi urmărit...

Lansarea săptămânii e cu siguranță cea a tabletei Nokia N1, care a debutat pe 18 noiembrie, în cadrul conferinței Slush din Helsinki. Evenimentul a fost scurt și concis, un keynote care ne-a adus un produs interesant, iar totul poate fi urmărit în clipul de mai jos.

Pe scenă s-a aflat Sebastian Nystrom, șef al secțiunii Produs în cadrul Nokia Technologies. El nu s-a sfiit să arate titluri de publicații online, care proclamau faptul că "Nokia a murit" sau că ar fi rămas în urmă. Lansarea a fost realizată de către compania Nokia din Finlanda, ramura neafectată de vânzarea Nokia Devices către Microsoft. O bună parte a prezentării s-a axat pe Z Launcher, customizarea Nokia aplicată lui Android și care poate fi descărcată din Play Store gratuit.

Am văzut în acțiune funcția Scribble, cu care putem desena un simbol pe ecran pentru a activă o anumită aplicație. Pe la minutul 7:50 al clipului am văzut și clipul de prezentare al tabletei Nokia N1, arătată din toate unghiurile posibile și părând un device foarte elegant, cu carcasa metalică. El sosește în 2015 la prețul de 249 dolari și vine cu un display de 7.9 inch, cu rezoluție de 2048 x 1536 pixeli, o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 5 megapixeli, plus 2 GB RAM și procesor quad core 64 bit Intel Atom.

Terminalul include și port USB reversibil Type C, iar mai multe detalii aflați din clipul de prezentare de mai jos.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×