Huawei Y9 (2019) îşi dezvăluie specificaţiile prin listarea TENAA actualizata: ecran generos, baterie destul de mare

871 ori
<b>Huawei Y9 (2019) îşi dezvăluie specificaţiile prin listarea TENAA actualizata: ecran generos, baterie destul de mare</b>Agenția chineză TENAA a certificat pe final de săptămână și smartphone-ul Huawei Y9 (2019), un terminal din zona mid-range ce își dezvăluie pe această cale design-ul, dar și lista completă de specificații. Descoperiți din rândurile de mai jos cum

Zilele trecute aflam că Huawei Y9 (2019) a fost listat de TENAA şi 3C, autorităţi din China care aprobă terminalele înainte de lansare, iar acum descoperim şi specificaţiile terminalului. TENAA şi-a actualizat listarea pentru a le include.

Huawei

Până acum ştiam doar că vom primi un telefon cu diagonală generoasă, suport 4G LTE şi Android 8.0 Oreo. Acum TENAA a publicat şi specificaţii, precum un ecran de 6.5 inch cu rezoluţie Full HD+ şi aspect 19.5:9. Avem şi 4 GB RAM la bord, 64 GB stocare, dar apare şi o varianta cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare, plus slot microSD. Noul Huawei Y vine cu o cameră duală în spate, cu senzori de 20 MP + 2 MP şi filmare Full HD.

Pentru selfie avem tot o cameră duală, de 16 MP + 2 MP de această dată. Lista de dotări este completată de o baterie de 3900 mAh, iar acest telefon măsoară 8.05 mm în grosime şi cântăreşte 173 de grame. Nuanţele sale sunt negru, roz, albastru şi mov. Acum softul este trecut drept Android 8.1 Oreo, rulat direct din cutie. Acesta ar trebui să fie un terminal accesibil al anului 2019, dar cum apare de acum posibil să vină pe final de an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×