Samsung prezintă ceva special pe 11 octombrie; Primul telefon cu 4 camere sau un pliabil?

1.226 ori
<b>Samsung prezintă ceva special pe 11 octombrie; Primul telefon cu 4 camere sau un pliabil?</b>Pe neașteptate sosește astăzi un teaser misterios din partea celor de la Samsung pentru un eveniment programat pentru data de 11 octombrie, asta la doar două zile de evenimentul pregătit de Google. Teaserul nu dezvăluie prea multe detalii

Samsung a apărut de nicăieri cu un teaser la acest final de săptămână, promiţând ceva "de 4 ori mai distractiv" prezentat pe 11 octombrie. Tot ce avem este teaserul din imagine şi ştim că totul va fi transmis live pe Samsung.com. Speculăm totuşi cu privire la noul produs.

Ipotezele ar fi cam două: primul telefon cu 4 camere sau un terminal pliabil în 4 zone. Simplul fapt că va fi un model Galaxy ne intrigă, pentru că perioada modelelor Galaxy S e în primăvară, a celor Note la final de vară, iar modelele Galaxy A vin în decembrie-ianuarie. Posibil să fie totuşi doar un Samsung Galaxy Book 2, care era pe lista de "aşteptate" de ceva vreme.

Cum intră "4X" în ecuaţie? Ar putea fi un terminal 4 în 1, adică laptop, tabletă, eventual să aibă şi o fantă pentru smartphone şi suport DeX, deci şi PC desktop. Atenţie totuşi la cuvântul "fun", semn că ar putea fi ceva legat de VR totuşi, divertisment. Cert e că Samsung pregăteşte ceva special pentru 11 octombrie şi sunt sigur că vom mai vedea scăpări până atunci. Subliniez și că șeful Samsung Mobile a promis că vom vedea primul telefon pliabil până la final de an.

Evenimentul pică fix între debutul Google Pixel 3 de pe 9 octombrie şi cel Huawei Mate 20 de pe 16 octombrie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×