Meizu 16X inaugurează o cameră duală cu tehnologie ArcSoft, senzori Sony; Vine pe 19 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.232 ori
<b>Meizu 16X inaugurează o cameră duală cu tehnologie ArcSoft, senzori Sony; Vine pe 19 septembrie</b>Nici Meizu nu a terminat cu lansările pe acest an astfel că ne pregătește debutul modelului Meizu 16X peste doar câteva zile, mai precis pe 19 septembrie. În așteptarea evenimentului aflăm câteva detalii picante precum faptul că la nivel foto

Meizu vrea să fie din nou cap de afiş, de această dată printr-o lansare de telefon ce pariază pe o cameră cu tehnologie nouă. E vorba despre Meizu 16X, care vine cu camere duale Sony şi tehnologie Arcsoft. Handsetul a primit un teaser amplu, ocazie cu care aflăm că va sosi pe 19 septembrie.

Meizu 16x

Aceasta va fi o nouă versiune a lui Meizu 16, telefon lansat în această vară cu scanner de amprente integrat în ecran şi procesor Snapdragon 845, la preţ foarte bun. Acum aflăm că Meizu 16X va sosi pe 19 septembrie, în cadrul unui eveniment organizat în Beijing, la un centru artistic local. Va folosi senzori foto Sony IMX380 şi IMX350, iar acesta este acelaşi modul de cameră prezent pe Meizu 16 şi Meizu 16 Plus. Diferenţa e că primeşte nouă tehnologie ArcSoft.

Aceasta îmbunătăţeşte captura în condiţii low light, oferă zoom optic virtual şi capacităţi crescute de detecţie a adâncimii imaginii şi a detaliilor. La interior găsim un procesor Qualcomm Snapdragon 710, 6 GB RAM şi ar putea avea şi versiuni mai ieftine cu mai puţin RAM. Meizu 16X este aşteptat cu un corp metalic, cu antene perfect ascunse, iar în față avem un ecran de 6 inch cu rezoluţie Full HD+ şi aspect 18:9. Bateria are o capacitate de 3100 mAh şi suportă incarcare rapidă.

Preţul ar trebui să fie în jur de 394 de dolari pentru versiunea cu 6 GB şi acest model va avea concurență pe 19 septembrie, pentru că atunci debutează şi Xiaomi Mi 8 Youth Edition.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×