Hummer HT1, un telefon exclusivist

1.668 ori
<b>Hummer HT1, un telefon exclusivist</b>Dupa o serie de telefoane branduite de celebre companii producatoare de masini sport, a venit momentul ca off-road-urile sa capete putina atentie in industria mobila. Iata ca Hummer se implica in acest joc al brandingului, lansand terminalul HT1....

Dupa o serie de telefoane branduite de celebre companii producatoare de masini sport, a venit momentul ca off-road-urile sa capete putina atentie in industria mobila. Iata ca Hummer se implica in acest joc al brandingului, lansand terminalul HT1.

Telefonul de la Hummer a fost creat de catre compania franceza ModeLabs, reflectand stilul "army" al vehiculului. Chiar si culorile acestui terminal se aseamana cu cele ale celebrului Hummer – verde -  kaki de camuflaj, argintiu inchis si galben deschis. HT1 este un slider si include o camera de 2 megapixeli, radio FM si sloturi pentru carduri de memorie microSD. Desi isi are radacinile in SUA, HT1 va fi disponibil mai intai in Europa la un pret de 300 de euro (409 dolari).

Terminalul functioneaza prin retele GSM si suporta Internet prin GPRS. Daca telefonul ar semana in totalitate cu vehiculul de la care-si trage numele, am avea de-a face cu un terminal de marimea unei carti, a carui baterie va dura in jur de 4 minute si care nu va trece neobservat. De asemenea, HT1 se va strica probabil la 30 de secunde de la expirarea garantiei, sau cel putin asa afirma cateva persoane nemultumite de Hummer, preconizand un esec al telefonului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×