Mio A702, un PDA dotat cu GPS

Autor:  | Publicat în:  Mio 5.102 ori
<b>Mio A702, un PDA dotat cu GPS</b>Cateva vesti interesante ne sosesc de la salonul Computex 2007, printre care se numara si prezentarea lui A702, de catre Mio, acesta fiind un PDAPhone dotat cu GPS si succesorul adevarat al lui A701, dupa esecul modelului A501. Terminalul include o camera...

Cateva vesti interesante ne sosesc de la salonul Computex 2007, printre care se numara si prezentarea lui A702, de catre Mio, acesta fiind un PDAPhone dotat cu GPS si succesorul adevarat al lui A701, dupa esecul modelului A501.

Terminalul include o camera de 3.2 megapixeli si un chipset GPS, SiRFstar III, dar si fixul SiFRinstantFix, oferind si suport pentru conectivitate 3G/3G+. A702 va permite utilizatorilor sa foloseasca sistemul Navsteadi, care corecteaza rutele nesigure generate de chipseturile GPS cu sensibilitate ridicata, in special in orase. Va trebui sa probam aceste caracteristici, atunci cand vom avea sansa sa testam telefonul, in cele 2 situatii posibile: la o viteza mare (condus) si la o viteza mica (pieton).

SiRF tocmai a anuntat lansarea lui SiRFDiRect, o tehnologie bazata pe senzori, care imbunatateste considerabil acuratetea GPS-urilor cu care sunt dotate terminalele mobile. O astfel de tehnologie foloseste si noul telefon al celor de la Mio si speram ca se vor rezolva in special problemele aparute la chipseturile SiRFstar III. Acestea apareau mai ales atunci cand pietonii isi foloseau telefoanele mobile dotate cu un astfel de sistem GPS in locatii urbane "dificile".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×