Noul RealPlayer va permite descarcarea de clipuri video de pe YouTube

Autor:  | Publicat în:  Software 3.926 ori
<b>Noul RealPlayer va permite descarcarea de clipuri video de pe YouTube</b>Noul RealPlayer va permite utilizatorilor sa descarce clipuri video online de pe mii de site-uri web. RealNetworks a anuntat o noua actualizare la aplicatia sa RealPlayer care permite utilizatorilor sa descarce clipuri video online de pe mii de site-uri...

Noul RealPlayer va permite utilizatorilor sa descarce clipuri video online de pe mii de site-uri web.

RealNetworks a anuntat o noua actualizare la aplicatia sa RealPlayer care permite utilizatorilor sa descarce clipuri video online de pe mii de site-uri web, inclusiv YouTube.

Noul RealPlayer va fi disponibil de la inceputul acestei luni pe RealPlayer.com si va oferi suport pentru majoritatea formaturilor cunoscute, inclusiv Real, Windows Media, Flash si Quicktime.

Dupa instalare, utilizatorii vor vedea un buton "descarca acest video" langa clipul video de pe aceste mii de site-uri web, a declarat RealNetworks.

"Noul RealPlayer ofera consumatorilor mai mult control asupra clipurilor video de pe Internet, decat a fost posibil pana acum", a declarat Rob Glaser, Presedinte si CEO al Real.

Totusi RealPlayer va descarca/inregistra doar video care nu este protejat de sistemele DRM (Digital Rights Management – Managementul Digital al Drepturilor de Autor).

RealNetworks a declarat ca a imbunatatit aspectul noului player care va fi lansat luna aceasta pentru Windows, atat pentru Microsoft Internet Explorer cat si pentru Mozilla Firefox.

Real declara ca va lansa o versiune pentru Mac la sfarsitul acestui an.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×