Hyundai MB-490i, telefonul "delfin" cu specificatii mid-end

1.351 ori
<b>Hyundai MB-490i, telefonul "delfin" cu specificatii mid-end</b>Hyundai este un jucator destul de nou pe piata telefoanelor mobile, astfel ca va trebui sa impresioneze pentru a dobandi o cota de piata relevanta. Pana acum compania nu a facut o treaba prea buna, handseturile prezentate la MWC 2009 fiind dezamagitoare....

Hyundai este un jucator destul de nou pe piata telefoanelor mobile, astfel ca va trebui sa impresioneze pentru a dobandi o cota de piata relevanta. Pana acum compania nu a facut o treaba prea buna, handseturile prezentate la MWC 2009 fiind dezamagitoare. Totusi, acest telefon "delfin" ar putea schimba lucrurile:

MB-490i Dolphin vine cu un design neobisnuit si, dupa cum sugereaza si numele, handsetul aminteste de un delfin, cel putin privit din lateral. Terminalul dispune de un ecran touchscreen de 240 x 400 pixeli si un mecanism navigational circular touch-sensitive sub acesta. Printre specificatiile "Delfinului" se mai numara si Bluetooth Stereo, difuzoare Yamaha si radio FM.

Hyundai MB-490i

Camera lui Hyundai MB-490i are o rezolutie de 3.2 megapixeli, iar telefonul va fi disponibil in Europa incepand cu luna mai a acestui an, la un pret de 250 de euro. Pe cand si un telefon foca, sau pinguin?

Sursa: Unwiredview.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×