Palm Pre in actiune la MWC 2009 (Demo video)

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.230 ori
<b>Palm Pre in actiune la MWC 2009 (Demo video)</b>Daca doriti sa aflati in sfarsit de ce Palm Pre este atat de celebru si asteptat de catre public, aruncati o privire asupra demo-ului video de mai jos. 26 de minute de actiune marca Palm aici: &nbsp; Terminalul a fost prezentat si analizat la Mobile World...

Daca doriti sa aflati in sfarsit de ce Palm Pre este atat de celebru si asteptat de catre public, aruncati o privire asupra demo-ului video de mai jos. 26 de minute de actiune marca Palm aici:

 
Terminalul a fost prezentat si analizat la Mobile World Congress 2009, dupa ce a fost anuntat la CES 2009. Puteti observa in clipul de mai sus felul in care se face trecerea de la o aplicatie la alta, meniul de contacte si calendarul in actiune, plus functia Synergy care preia informatiile prin Microsoft Exchange, Gmail si retele de social networking.

In ciuda faptului ca Palm Pre este in sine un terminal inovator, adevaratele noutati sunt platforma webOS si functia Synergy, care vor impresiona cu siguranta publicul. Acum ramane de vazut daca functiile multi-touch ale handsetului nu vor fi "desfiintate" legal de avocatii Apple, avand in vedere ca producatorul lui iPhone detine patentul asupra tehnologiilor multi-touch.

Sursa: Precommunity.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×