Ia-ti acum bilete la concert cu Bilete.ro si Cosmote

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 2.581 ori
<b>Ia-ti acum bilete la concert cu Bilete.ro si Cosmote</b>Bilete.ro estimeaza vanzari cu 50% mai mari pentru acest an fata de anul trecut si anunta colaborarea cu operatorul Cosmote Romania. Acesta va da sansa clientilor care folosesc serviciul i-mode sa comande bilete la orice eveniment cultural/sportiv/muzical...

Bilete.ro estimeaza vanzari cu 50% mai mari pentru acest an fata de anul trecut si anunta colaborarea cu operatorul Cosmote Romania. Acesta va da sansa clientilor care folosesc serviciul i-mode sa comande bilete la orice eveniment cultural/sportiv/muzical major.

Clinetii vor beneficia de o nou aplicatie gratuita, folosita pentru a comanda de pe telefonul mobil bilete la orice eveniment. Conform Dailybusiness, Bilete.ro a vandut cu 36% mai multe bilete la jumatatea acestui an, fata de aceeasi perioada a anului 2006, site-ul tranzactionand anul trecut bilete in valoare de 226.628 euro. In cazul in care folositi i-mode, veti putea acum sa alegeti showul la care doriti sa participati, numarul de bilete si zona unde se afla locul dumneavoastra plus modul de livrare si plata a biletelor.

La ora actuala 15-20% dintre biletele din Romania se vand online, Bilete.ro concurand cu site-uri ca BLT.ro, Bilet.ro, TicketPoint.ro sau e-Bilet.ro. Managerul portalului Bilete.ro a declarat pentru Dailybusiness.ro "Piata de evenimente din Romania este in continua dezvoltare - implicit si modalitatile de achizitie trebuie sa fie la indemana oricui. Acoperim deja trei zone independente de comanda de bilete la indemana oricarui client - on-line, call center si acum prin serviciul i-mode".

Iata ca nu veti mai avea de infruntat cozi si vremea nefavorabila, data viitoare cand va decideti sa cumparati bilete la Phoenix, sa zicem in ultima clipa, ratand locurile bune.

⚡ Telefoane cu cele mai mari reduceri azi pe Compari.ro.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×