Nokia 3110 Evolve, un telefon ecologic

3.708 ori
<b>Nokia 3110 Evolve, un telefon ecologic</b>Proaspat-anuntatul 3110 Evolve este cel mai nou telefon de tip candybar, de la Nokia, un terminal care nu se lauda cu dotari de exceptie ci cu faptul ca este printre putinele handseturi ecologice. Dupa cum sugereaza si numele sau, 3110 Evolve este o...

Proaspat-anuntatul 3110 Evolve este cel mai nou telefon de tip candybar, de la Nokia, un terminal care nu se lauda cu dotari de exceptie ci cu faptul ca este printre putinele handseturi ecologice.

Dupa cum sugereaza si numele sau, 3110 Evolve este o versiune evoluata a clasicului 3110, un telefon care include o camera de 1.3 megapixeli, radio FM si suport radio tri-band GSM. Atuul terminalului este faptul ca "bio-fatetele" sale sunt fabricate din materiale ecologice (50%), iar cutia in care soseste telefonul este 60% material reciclat. La capitolul tehnic, incarcatorul lui Evolve este cel mai eficient produs de Nokia vreodata, oferind energie la 94% sub specificatiile Energy Star.

Se pare ca Nokia incearca sa-si spele imaginea negativa promovata de Greenpeace, care a catalogat compania finlandeza drept una poluanta, dupa ce camerele ascunse ale ecologistilor au dovedit ca gigantul nordic nu recicleaza (destul). In vreme ce Sony se afla printre preferatii celor de la Greenpeace, Nokia este deocamdata "in perioada de proba" incercand sa-si castige un statut de companie environmentally friendly, lansand terminale aproape total nepoluante.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×