Cel.ro vinde acum smartphone-ul LG G5 la un preț de 2.399 lei! Stocul este limitat!

2.160 ori
<b>Cel.ro vinde acum smartphone-ul LG G5 la un preț de 2.399 lei! Stocul este limitat!</b>LG G5 a debutat pe plan local de foarte puțin timp, un telefon ce a ajuns și la noi în teste de curând. Acest produs beneficiază deja de o reducere de preț prin intermediul Cel.ro, un retailer ce afișează un discount de 500 lei pentru varianta aurie

Cu toate că flagship-ul LG G5 nu a debutat de prea mult timp pe plan local, iată că deja apar reducerile de preț. CEL.ro este retailerul care astăzi ne atrage atenția prin discount-uri serioase pentru toate cele 3 variante de LG G5 disponibile în stoc, modele ce se diferențiază doar prin nuanța de culoare adoptată.

Astfel, dacă veți opta pentru modelul auriu, prețul este de 2.399 lei, în timp ce versiunile gri și argintiu costă cu doar 50 lei mai mult - 2.449 lei. Știți deja faptul că telefonul de față ne aduce un display Quad HD de 5.3 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM și o cameră foto duală formată dintr-un senzor de 16 megapixeli pentru captură standard, și un senzor de 8 megapixeli pentru fotografii wide.

Întâlnim un scanner de amprente la bord, o cameră selfie de 8 megapixeli și o baterie de 2800 mAh ce beneficiază de tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 3.0. De asemenea, nu uităm de funcția specială adusă de către flagship-ul sud-coreenilor, aceasta fiind modularitatea sa.

În cazul în care vă întrebați, aflați că modelul listat de retailer este versiunea europeană H850. Puteți găsi smartphone-ul LG G5 chiar aici!

Mulțumim pentru pont lui Cîtu Florian.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×