Iată câteva detalii despre plățile Apple Pay, pe măsură ce angajații din retail se pregătesc de sosirea sa

Autor:  | Publicat în:  Apple 540 ori
<b>Iată câteva detalii despre plățile Apple Pay, pe măsură ce angajații din retail se pregătesc de sosirea sa</b>Apple a început să pregătească sosirea lui Apple Pay că metoda de plată la diferiți retaileri, oferind materiale de training pentru angajați. Cu această ocazie aflăm și ce presupun plățile prin noul serviciu al companiei din Cupertino. &nbsp;...

Apple a început să pregătească sosirea lui Apple Pay că metoda de plată la diferiți retaileri, oferind materiale de training pentru angajați. Cu această ocazie aflăm și ce presupun plățile prin noul serviciu al companiei din Cupertino.

Utilizatorii vor putea seta Apple Pay din Passbook sau în zona Settings, putând conecta până la 8 carduri de credit sau debit la un cont iTunes. Veți putea și să scanați cărțile de credit folosind camera de pe iPhone, aparent. Fiecare astfel de card conectat la serviciu îi va permite utilizatorului să acceseze o serie de funcții, inclusiv posibilitatea de a vizualiza o listă cu tranzacții. Vor exista și notificări push și o zonă de acces rapid la contactele băncii voastre, plus aplicația asociată băncii.

Iată câteva detalii despre plățile Apple Pay, pe măsură ce angajații din retail se pregătesc de sosirea sa

Passbook va fi capabil să actualizeze imediat o carte de credit expirată cu noile sale date, fără să mai fie nevoie să le rescrieți. Chitanțele achizițiilor din Apple Store nu vor afișa informații de contact sau numărul cardului de credit, ci doar ultimele 4 cifre ale ID-ului Apple Pay. Angajații din retail vor avea la dispoziție și un tool special pentru diagnostic, în cazul în care Apple Pay nu funcționează bine.

Apple Pay

Toți angajații de la Apple Store-uri vor primi cel puțin o oră de training strict pe tema Apple Pay în această săptămână. între timp aflăm că e posibil ca pe 16 octombrie, în cadrul evenimentului Apple să aflăm mai multe despre Pay, dar și despre iOS 8.1.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×