ZTE clonează un telefon Lumia, Îl numește V5 și Îl aduce pe piața cu Android (Video)

Autor:  | Publicat în:  ZTE 916 ori
<b>ZTE clonează un telefon Lumia, Îl numește V5 și Îl aduce pe piața cu Android (Video)</b>Cei care visează la un telefon Lumia cu Android sunt cu un pas mai aproape de realizarea acestei dorințe, dar prin intermediul unei clone din China. E vorba despre noul telefon ZTE V5, care a primit deocamdată un teaser și câteva detalii...

Cei care visează la un telefon Lumia cu Android sunt cu un pas mai aproape de realizarea acestei dorințe, dar prin intermediul unei clone din China. E vorba despre noul telefon ZTE V5, care a primit deocamdată un teaser și câteva detalii semi-oficiale.

Terminalul seamănă foarte mult cu un Nokia Lumia, de aici și impresia unei clone, mai ales dacă ne uităm la zona camerei. Nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva acest model are și un blitz Xenon lângă camera sa de mari dimensiuni... Vedem că ZTE V5 vine cu o carcasă purpurie destul de subțire, o cameră de 13 megapixeli cu stabilizare optică și aparent și conectivitate 4G.

ZTE V5

La bord vom avea Android, cel mai probabil, pentru că dacă și OS-ul e Windows Phone, atunci clona bate la ochi prea tare. Din păcate nu avem o listă completă de specificații și sunt tare curios ce va zice Microsoft despre acest produs, atunci când va fi lansat. O idee bună ar fi măcar schimbarea materialului folosit la realizarea acestui smartphone, care se vrea a fi flagship ZTE pe următoarea perioadă.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×