Iată câteva scootere electrice cu preţuri atractive - un cadou high tech de sărbători, inclusiv un model Xiaomi

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.786 ori
<b>Iată câteva scootere electrice cu preţuri atractive - un cadou high tech de sărbători, inclusiv un model Xiaomi</b>Se pare că scooterele electrice sunt la modă acum, &icirc;nlocuind chiar skateboard-ul &icirc;n r&acirc;ndul preferinţelor tinerilor. Aceste mici vehicule sunt populare &icirc;n SUA şi mai nou şi &icirc;n Europa, iar noi am găsit c&acirc;teva care...

Se pare că scooterele electrice sunt la modă acum, înlocuind chiar skateboard-ul în rândul preferinţelor tinerilor. Aceste mici vehicule sunt populare în SUA şi mai nou şi în Europa, iar noi am găsit câteva care au preţuri chiar accesibile. E vorba despre vehicule cu autoechilibru, care pot reprezenta un cadou excelent de Crăciun. GeekBuying are 3 astfel de modele în oferta, cu preţuri reduse.

Xiaomi NineBot Mini - 309.9 dolari

Acest model are un design foarte simplu, arătând ca un mini segway. El include un motor de 700 W şi o baterie de 18650 mAh, urmând să ofere o viteză maximă de 16 km/h. Bateria îi permite să ruleze 22 de km şi avem parte şi de control prin telecomandă Bluetooth. Există 15 nivele de protecţie a securităţii aici, iar încărcarea durează 3 sau 4 ore.

NineBot Mini poate trece chiar peste obstacole înclinate la 15 grade şi mici pante. El este rezistent la apă în standardul IP 54, adică mai bine zis rezistent la ploaie. Preţul sau este de 309.9 dolari, adică 1292 lei după conversie.

Q3 Dual Wheels Scooter

Q3 Dual Wheels Scooter - 150.99 dolari

Q3 Dual Wheels Scooter este un model ceva mai minimalist şi cu preţ mai accesibil. El se bazează pe o baterie Li-Po de 160 Wh şi se încarcă în doar o oră. Bateria îi oferă autonomie pentru a rula 15 sau 18 km, iar greutatea maximă suportată este de 120 kg. Viteză maximă e de 10-15 km/h, iar vehiculul poate chiar urca pante până la 30 de grade.

Pneurile sunt dintr-un cauciuc dur, iar corpul din aluminiu, în vreme ce zonă de amplasarea a picioarelor e realizată dintr-un material extra aderent, pentru a nu aluneca utilizatorul. Everbuying aplica în preţ de 150.99 dolari, echivalent cu 629 lei.

Q9V Kids

Q9V Kids - 145.99 dolari

Există şi un model pentru copii pe această listă, Q9V Kids. El are un design viu colorat şi include o baterie de 4440 mAh, care se încarcă tot într-o oră. SE poate rula între 8 şi 10 km cu o singură încărcare, iar greutatea maximă a utilizatorului este de 60 kg. Viteză maximă este de 5 km/h, iar acest model poate urca pante la 15 grade.

Vehiculul cântăreşte 4.5 kg şi vine pe albastru, roşu, galben sau alb. Preţul sau este de 145.99 dolari, adică 608 lei.

GeekBuying menţionează că dacă alegeţi livrarea prin DHL, taxele vamale sunt incluse în costul de transport.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×