LG urmează să lanseze o nouă soluţie de plăti cu mobilul luna viitoare

Autor:  | Publicat în:  LG 395 ori
<b>LG urmează să lanseze o nouă soluţie de plăti cu mobilul luna viitoare</b>După Samsung Pay, Apple Pay şi Android Pay, e r&acirc;ndul celor de la LG să implementeze soluţia proprie de plăti cu mobilul. Sud coreenii au confirmat pentru o publicaţie locală faptul că vor lansa o soluţie de plăţi luna viitoare. &nbsp; LG...

După Samsung Pay, Apple Pay şi Android Pay, e rândul celor de la LG să implementeze soluţia proprie de plăti cu mobilul. Sud coreenii au confirmat pentru o publicaţie locală faptul că vor lansa o soluţie de plăţi luna viitoare.

LG a realizat deja parteneriate cu marile bănci din Coreea de Sud şi firmele ce oferă carduri de credit, înainte de lansarea serviciului. Nu avem încă un nume oficial, dar şansele sunt mari ca el să fie pur şi simplu LG Pay. Nici nu ştim sigur dacă firma coreeană va opta pentru NFC sau MST drept standard pentru realizarea plăţilor.

LG intra târziu în această horă şi va trebui să găsească un selling point care să îi scoată în evidenţă faţa de rivali. Trebuie să facem o menţiune importantă şi anume că LG e una dintre marile companii care tot nu are smartphone-uri flagship în portofoliu cu scanner de amprente, care ar fi securizat şi mai mult plăţile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×