MobileDirect.ro a dat startul campaniei de Black Friday; prețuri speciale la accesorii și baterii externe

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.350 ori
<b>MobileDirect.ro a dat startul campaniei de Black Friday; prețuri speciale la accesorii și baterii externe</b>&Icirc;n vreme ce ochii ne sunt ațintiți asupra magazinelor de top din comerțul online, aflăm că MobileDirect.ro deja a dat startul campaniei de reduceri Black Friday din acest an, campanie ce se desfășoară p&acirc;nă duminică pe 22 noiembrie....

În vreme ce ochii ne sunt ațintiți asupra magazinelor de top din comerțul online, aflăm că MobileDirect.ro deja a dat startul campaniei de reduceri Black Friday din acest an, campanie ce se desfășoară până duminică pe 22 noiembrie.

Magazinul de față oferă accesorii, baterii externe, cabluri USB, dar și carduri microSD, respectiv căști audio pentru smartphone-urile noastre. Printre husele vândute de MobileDirect.ro se numără și produse dezvoltate de către branduri cunoscute ca și VERUS, Cubz, Nillkin, ROCK sau chiar și UAG.

MobileDirect.ro oferă transport gratuit pentru comenzile de minim 49 lei, acestea urmând a fi livrate prin intermediul Urgent Curier. În cazul în care achiziționăm spre exemplu o carcasă de 30 lei, costul transportului va fi de 10 lei prin aceeași companie de curierat. Puteți verifica reducerile de aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×