Iată ce rezultate produce tehnologia ASUS Pixelmaster pe un telefon Zenfone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 881 ori
<b>Iată ce rezultate produce tehnologia ASUS Pixelmaster pe un telefon Zenfone (Video)</b>în vreme ce lumea privește dueluri HTC vs Samsung, la capitolul cameră printre altele, ASUS are o funcție a camerei foarte interesantă pe handseturile Zenfone. E vorba despre PixelMaster, care are parte de un demo mai jos. &nbsp; Tehnologia...

în vreme ce lumea privește dueluri HTC vs Samsung, la capitolul cameră printre altele, ASUS are o funcție a camerei foarte interesantă pe handseturile Zenfone. E vorba despre PixelMaster, care are parte de un demo mai jos.

Tehnologia PixelMaster e destinată îmbunatățirii capturii low light, performantă pe care încearcă să o atingă toți marii producători de handseturi. ASUS are o abordare inedită, astfel încât folosește pixelii apropiați pentru a captura mai multă lumină în condiții low light. Astfel se obține o luminozitate cu până la 400% mai mare în situații de acest gen și mult mai puțin noise.

Dezavantajul capturii Pixelmaster e că nu veți putea fotografia la rezoluție maximă. Astfel, camera de 13 MP de pe ZenFone 6 de exemplu va realiza un cadru de 3 MP cu PixelMaster Low Light activat, în vreme ce camera lui ZenFone 5 (8 MP) vă cobora la 2 MP în această situație. Diferențele totuși între capturile normale și cele low light sunt impresionante în acest caz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×