Iată echipa din spatele lui Project Ara, "telefonul LEGO" de la Google (Video)

1.520 ori
<b>Iată echipa din spatele lui Project Ara, "telefonul LEGO" de la Google (Video)</b>Project Ara e probabil cel mai original proiect din întreaga industrie telecom, iar el se afla în laboratoarele Google. Mulțumită celor de la The Verge, azi aruncăm o privire asupra echipei care lucrează la Ara, primul telefon modular cu adevărat...

Project Ara e probabil cel mai original proiect din întreaga industrie telecom, iar el se afla în laboratoarele Google. Mulțumită celor de la The Verge, azi aruncăm o privire asupra echipei care lucrează la Ara, primul telefon modular cu adevărat evoluat.

E vorba despre un handset căruia îi putem atașa diferite componente hardware pentru a-l upgrada. Atașamentul se face prin magneți normali sau electromagneți. Specialiștii Google încearcă să obțină un design arătos și slim, iar componentele extra arata ca niște mici tile-uri colorate. La finalul proiectului vor exista sacrificii cu privire la grosimea și greutatea telefonului, dar avantajul obținut e flexibilitatea.

Project Ara a fost păstrat de la Motorola, după vânzarea sa către Lenovo, iar astfel de proiecte modulare au mai fost încercate și în trecut fără prea mare succes. Avem ca exemplu compania modu, dar și un proiect ZTE despre care nu am mai auzit nimic. Project Ara ar putea deveni un produs comercial peste un an, în cel mai bun caz.

Ați cumpăra un telefon modular de la Google?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×