Samsung afirmă că va lansa telefoane cu Tizen Înainte de luna august, dar nu va renunța la Android

Autor:  | Publicat în:  Samsung 882 ori
<b>Samsung afirmă că va lansa telefoane cu Tizen Înainte de luna august, dar nu va renunța la Android</b>Telefoanele Samsung cu Tizen au plutit pe web ceva vreme până ce au încetat să mai fie subiecte de știri. Cu câțiva operatori de telefonie retrași din această inițiativă, Tizen părea la un moment dat abandonat, dar iată că Samsung continuă...

Telefoanele Samsung cu Tizen au plutit pe web ceva vreme până ce au încetat să mai fie subiecte de știri. Cu câțiva operatori de telefonie retrași din această inițiativă, Tizen părea la un moment dat abandonat, dar iată că Samsung continuă proiectul și promite o lansare de telefoane cu acest OS până în august.

Informațiile vin de la Reuters, care îl citează pe Yoon Han-kil, senior vicepreședinte al firmei coreene. Terminalele cu Tizen ar fi trebuit să ajungă pe piață din 2013, dar oficialul Samsung citează probleme precum "condițiile pieței din Europa și Japonia" drept impedimente. Predicțiile oficialului par să fie că handseturile Tizen vor ajunge să reprezinte 15% din livrările Samsung într-un an.

Tizen poate performa în anumite țări, acelea în care Android nu domină piața atât de autoritar. Totuși același oficial a ținut să precizeze că această inițiativă nu înseamnă o depărtare de Android. Rețineți că există deja device-uri Samsung cu Tizen la bord pe piață, dar ele nu sunt telefoane, ci ceasuri (Gear 2 și Gear 2 Neo).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×