Iată cum profiţi la maxim de ecranul lui Allview Soul X6 Xtreme, luminozitatea adaptivă şi Visual UI 3.0

1.157 ori
<b>Iată cum profiţi la maxim de ecranul lui Allview Soul X6 Xtreme, luminozitatea adaptivă şi Visual UI 3.0</b>Allview Soul X6 Xtreme este cel mai nou telefon de la Allview şi cel mai inovator device al braşovenilor în acest an. L-am văzut prima oară la MWC 2019 şi recent l-am scos şi din cutie şi avem şi giveaway pentru voi

Allview Soul X6 Xtreme este cel mai nou telefon de la Allview şi cel mai inovator device al braşovenilor în acest an. L-am văzut prima oară la MWC 2019 şi recent l-am scos şi din cutie şi avem şi giveaway pentru voi. Azi avem detalii despre funcţiile sale inteligente asociate lui Visual UI 3.0 şi ecranului.

Compania brașoveană ne informează că prin miniaturizarea senzorilor de pe telefon s-a reuşit dispunerea lor pe o suprafaţă foarte mică. Senzorul de proximitate de pe Soul X6 Xtreme este integrat în zona superioară şi ocupă sub 1 mm lăţime. Senzorul de lumină a fost plasat în partea de jos a ecranului şi este folosit pentru a analiza lumina ambientală.

Terminalul poate învăţa preferinţele utilizatorului folosind AI-ul şi poate adapta lumina de fundal în mod optim. Allview Soul X6 Xtreme vine şi cu cititor de amprente integrat în ecran, care activează o zonă dedicată a ecranului OLED, permiţând citirea amprentei şi autentificarea pe baza să. Odată cu integrarea cititorului de amprente în ecran creşte ergonomia telefonului, iar Allview ne informează că amprenta poate fi citită şi dacă degetul este prea uscat sau prea rece.

Visual UI 3.0 aduce şi o funcţie swipe care măreşte zona de vizualizare cu 6.1% pe verticală, simulând experienta unui ecran de 6.6 inch. Avem şi opţiunea Full Screen Gesture cu gesturi swipe care ţin locul butoanelor virtuale de navigare. Vă pregătim un review detaliat pentru telefon şi revenim cu el cât de curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×