Microsoft ar putea lucra la un model Surface All in One PC, amintind puţin de proiectul PixelSense

807 ori
<b>Microsoft ar putea lucra la un model Surface All in One PC, amintind puţin de proiectul PixelSense</b>O informație recent apărută în presă ne indică faptul că cei de la Microsoft ar urma să prezintă un model Surface de tip All-in-One PC - terminal menit pentru sufragerii și destinat utilizării în comun de către familie. Acest detaliu vine din partea celor

La bază proiectul Surface a avut o "masă de cafea touch", pentru ca apoi să evolueze spre tablete şi notebookuri. O posibilă revenire la rădăcini e adusă în discuţie azi, surse menţionând că Microsoft ar pregăti un produs din gama Surface, dar unul de tip All in One PC.

Evident, el va sosi cu Windows 10 şi ar fi menit pentru utilizarea în sufragerie. Cei de la Digitimes se aşteaptă la un debut în trimestrul 3 al acestui an, având la bord un procesor Intel Kaby Lake de 14 nm, urmaşul lui Skylake. Cei care au detalii despre proiect afirmă că noul device va fi "modern şi elegant" şi îl compară cu un produs electrocasnic premium.

La ultima verificare, Microsoft ţintea spre începutul lui 2017 cu lansările sale de tablete Surface şi aparent şi cu un Surface Phone. Totuşi ideea unui All in One PC modern sună interesant, el reunind familia în jurul unui device cu ecran touch de mari dimensiuni şi hardware high end. La ora actuală Apple iMac şi modele ca Lenovo Yoga Home 900 domină piaţa all in one.

Microsoft ar putea să se fi întors în timp la acea masă-PC concept din 2005, cunoscută ca PixelSense şi combină ideea cu Surface Hub cumva. Rezultatul nu va fi totuşi un device enterprise, ci unul pentru consumator, cu suport pentru interacţiune multi user.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×