Iată cum se mai fură telefoane În ziua de azi și ce se sugerează pe Reddit România ca soluție

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 2.089 ori
<b>Iată cum se mai fură telefoane În ziua de azi și ce se sugerează pe Reddit România ca soluție</b>Pentru că codrul e frate cu romanul, atunci și furtul ca în codru e cu siguranță măcar un văr al poporului nostru. Am descoperit pe Reddit în secțiunea România o nouă modalitate de furt a telefoanelor mobile, care sincer să fiu cred că este...

Pentru că codrul e frate cu romanul, atunci și furtul ca în codru e cu siguranță măcar un văr al poporului nostru. Am descoperit pe Reddit în secțiunea România o nouă modalitate de furt a telefoanelor mobile, care sincer să fiu cred că este derivată dintr-o metodă de acum mulți ani.

Un tânăr povestește cum a fost abordat de doi băieți, într-o seară cu multă ceață (cum au fost multe în București în ultima săptămână). Cei doi băieți l-au acuzat că s-a dat la o fată, Andreea și l-au pus să le arate agenda telefonului pentru a vedea dacă numărul fetei se afla acolo sau nu. Unul dintre ei ia telefonul să vadă mai bine agenda și dintr-o vorbă în alta se ajunge la un presupus bloc al Andreei, primul jefuitor sună la interfon căutând fata, iar al doilea dispare cu telefonul.

Apare apoi în ecuație și un cuțit și gata jaful. Tânărul care a pățit acest lucru a trecut evident la ștergerea de la distanță a datelor de pe telefon, dar a privit și amuzat ce se mai întâmplă cu device-ul sau prin tracking via Google Maps (history detaliat cu locația). Astfel, poți vedea pingurile primite de terminal până în momentul în care telefonul a fost închis.

De aici încolo problema se ramifică, iar sugestiile includ apelarea la poliție, mersul la sală, portul de arme albe, utilizarea unui telefon foarte ieftin de acum încolo, sau pur și simplu să nu vorbești cu străinii pe strada noaptea. Mersul la poliție cu IMEI-ul e un prim pas legal și logic, dar restul? Voi ce alte metode de furt știți și cum ne putem păzi de așa ceva?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×